top of page

Dag 1, it's on!


8u00 ontbijt met zicht op zee. Echt een holiday setting. Maar de zee weerspiegelt grijze wolken. Weerom geen wind en minder zon dan gisteren. De windrichting is westelijker, zou iets gunstiger kunnen zijn voor de zeebries. We shall see.

Na een stevig ontbijt nog een uurtje recover en ontspanning.. 10u30 was het plan om aan te koHighlightsmen in de haven.

Nieuwe rubbertjes gestoken aan de zwaardbout om het lekken wat te verminderen.. en dan weer wachten op wind. Er is dus wat tijd om te eten. Tegen 13u30 sturen ze ons het water op.


Onze coach sleept ons naar de wedstrijdbaan. Dat scheelt energie en geeft tijd om het parcours te verkennen.. Wat snelheidstests met Alain en Paul.

André vaart op de Beta-baan. De vloot van 354 boten wordt nl. gesplitst op 2 verschillende locaties. En dan is er nog eens een splitsing in 2 groepen op elke baan.. dus een kleine 100 boten per groep. Sigurd, onze coach, zat op de Alphabaan. André sloot aan bij de coach van Ukraïne..

Wachten en nog eens wachten..


Om dan het afbreeksignaal te moeten horen.. jammer, maar onze sport is nu eenmaal weersafhankelijk. Het is voor iedereen zo. Met de luxe van een coach worden we in full speed naar de haven gesleept waar we als eerste aankomen.

De dagelijkse price-giving, werd door het gebrek aan wedstrijden, een loterij.. Soms heel ludiek, de eerste man met een BH op het podium, had prijs.. bijvoorbeeld..

In het hotel genoten we van een heerlijk driegangen menu..

Nu nog hopen dat er morgen meer wind zal staan.

BEL 1

Highlights day 1 door de organisatie

2 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

コメント


bottom of page