top of page

CUP 2 : Harelbeke
Het seizoen zag er anders uit. Corona heeft de kalender flink door elkaar geschud. ZSG (Zeil- en Surfclub Gavermeer) toonde zich bereid om op korte termijn voor onze klasse z’n deuren open te zetten. Zo geschiedde.


8 Finn zeilers aan de start van een klassieke Gavermeer regatta, wat wil zeggen dat winddraaiingen en windvlagen voor de nodige animo zorgden. Ook wel frustraties, maar omdat iedereen er last van had, konden we er soms hard om lachen.


Het is een perfecte training om alert te blijven, de draaiingen en de vlagen te zien aan komen en je trim voortdurend aan te passen. En dan mag je het door de wisselende condities soms een loterij noemen. Blijkt toch dat de zeilers die bovenaan in het klassement zouden staan bij stabiele condities nu toch ook weer steeds mee spelen bovenaan in de ranking. Sigurd opnieuw verdient de winnaar op het einde van de rit. Proficiat ! Michiel die natuurlijk zijn plas als z’n broekzak kent eindigt 2e gevolgd door nog een thuiszeiler Filip Verhaeghe, Wim 4e, Christophe 5e, met de zelfde punten als Sarah, inderdaad je leest het goed een dame ! Bart en Jo vervolledigen de lijst.


We aten op het terras met de discipline voor de geldende corona-regels. Belangrijk was dat we weer eens mochten zeilen en genieten van een heerlijke dag op het water met onze toffe bende Finn-zeilers.

BFF

4 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page