top of page

Meer promo kan een promo weekend niet zijn


Sebastien Godefroid won de Finn Promo Cup op de ''spuikom'' in Oostende. Een klein meer, waar je al je vaardigheden kan benutten in een zeer korte tijdspanne. Vooral in winderige omstandigheden, want het ging er soms behoorlijk hard aan toe, 10 runs in totaal.

We zijn trots op onze ''Sebbe''. Hij heeft in het verleden een fantastisch track-record gevaren. We beperken ons tot zijn eerste plaatsen. (Hij stond zo vaak op het podium dat het ons te ver zou voeren) : Europees kampioen in 1988, wereldkampioen in 2001 en natuurlijk zijn zilveren medaille in Atlanta.

Sebastian liet zien dat hij niet veel van zijn kunnen heeft verloren. Toch moest hij nog behoorlijk hard knokken tegen Yves Bassette als tweede en Sigurd Vergauwe als derde. Met veel plezier zagen we onze jongste 18-jarige deelnemer Noah Grandjean als vierde eindigen. Deze Promocup is in het leven geroepen om onze jonge zeilers te activeren en nieuwkomers te laten proeven van onze promoboot. Het was een geweldig weekend, veel plezier en een fantastische barbecue!74 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page