top of page

CUP 4: Wim Henderickx, Belgisch kampioen inland 2019


Het is een fantastisch weekend geworden !


Wat je op een Inland kampioenschap kan verwachten.. geen wind, draaiwind, wind die overal kan ontstaan.. Het werd ons deel op zaterdag. Het comité slaagt er in om 3 reeksen af te werken. Niet dat iedereen gelukkig was met de voorlopige uitslag, maar het moet gezegd zijn dat het toch steeds dezelfde zeiler was die het 3x in de top 2 zeilt. Jean-Luc Poreaux trekt verdient het laken naar zich op zaterdag in deze toch wel moeilijke omstandigheden.


Zaterdag avond werden we van harte verwend door onze sponsor MarlinSpike die zijn rhum kan prijzen als een goddelijke drank. Het eten dat plaatselijk werd bereid was ook overheerlijk wat er echt een topavond van maakte !


Zondag 10u start. Met 2B. het water op en stelselmatig naar een 4-5 B. klimmend. 30°.. Wat moet een zeiler meer. 35minuten per reeks. 6 reeksen. De uithouding van een marathonloper nodig om het heel huids af te brengen. Na reeks 4 komen de eerste klachten over de vermoeidheid M.a.w. Na 6 reeksen was iedereen voldaan, laat me zeggen de ene al met wat meer krampen dan de andere ..


Isabelle, de vrouw van de ons ontvallen Philippe Devillers, kwam de wisseltrofee, die we gemaakt hebben om hem in herinnering te houden, uitreiken. Een triest maar tegelijk een mooi moment.


We kunnen terug blikken op een geslaagd Kampioenschap


Wim Henderieckx

BEL 19 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Kommentare


bottom of page