top of page

aankomst in El Balis. Coach en 4 Belgische deelnemers herenigd


Vrijdag nog een ‘afscheidsetentje’ met m’n dierbaar vrouwtje. Nog lekker uitslapen. Met het gezin samen aan de ontbijttafel. 11u15 zal het geweest zijn als we vertrokken naar linker oever, waar we hadden afgesproken met Paul en Sigurd om samen naar de luchthaven van Charleroi te rijden.


De park/food parking P3 kent een enorm succes. Zonder reservatie geraak je er niet meer op.. Dan maar de park/shuttle P4 parking.. Het is duidelijk een druk Pinksterweekend..

Eens aangekomen aan de nieuwe T2 terminal vinden we Alain, Philippe en Isabelle, onze landcrew.. 6 Belgen met een zelfde doel: El Balis


Ryanair.. iedereen zit verspreid in het vliegtuig om de kosten te drukken ?

Maar we laten dat niet aan ons hart komen en vliegen vol goede moed richting Gerona. Vanuit El Balis krijgen we bericht van André dat de gehele administratie voor alle Belgen al gebeurd is.. inschrijving, stickers, meting zeilen en heel de reutemeteut… ? Merci André dat neemt veel stress weg. Jij verdient een dikke traktatie!!


De auto, die geparkeerd stond in Gerona wordt tjokvol gestauwd.. nog even tanken en met onze Vectra van 12,5j en 260.000km richting El Balis.

Het is een blije hereniging van alle Belgische deelnemers..


In het hotel genieten we van een overdadig buffet. Wijn of bier? Of water? Iedereen twijfelt.. Maar er is karakter, de wijnboer doet geen gouden zaken aan ons?Bewijst dat iedereen de gevolgen van alcohol kent.. De vertering kan beginnen. De eerste tekenen van stress zijn zichtbaar.. ?


Morgen 8u30 ontbijt?

Wim

BEL1

7 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page